Menu

ICT-lessen

Wij geven in ons dagelijks leven lessen aan mensen die graag meer willen leren over ICT en computersoftware. Maar ook helpen we ouderen mensen wegwijs worden op de computer.

Het is tegenwoordig belangrijk om online je weg te vinden. Alles gaat via de computer en ook belangrijke zaken zoals ziekenhuis afspraken en gegevens worden online bijgehouden. Om nog maar te zwijgen over bijvoorbeeld bankzaken of de email.

Onze ICT’ers komen bij je langs en helpen je op weg. Loop je er tegenaan dat je specifiek iets niet kan. Geef dit dan aan. Zo helpen onze ICT’ers ook graag met het instellen van belangrijke zaken op de computer of IPad.

We houden contact

Na onze afspraak kun je er altijd nog een of meerdere plannen. Onze ervaring is dat vooral ouderen baat hebben bij minimaal 3 afspraken van minimaal anderhalf uur. Het duurt over het algemeen wat langer voordat ze zelfstandig zijn in wat ze geleerd hebben en de volgende afspraak dient dan ook een beetje als controle. Lukt alles nog en weet je alles nog?

Ook na onze afspraken is er altijd mogelijkheid tot contact. Je krijgt een telefoonnummer wat vrijwel altijd bereikbaar is. Zo helpen we dus ook als je even niet meer weet waar welke knop voor was.